Cesto:
100 g masla, 1 žĺtok, 170 až 190 g hladkej múky, 1 vanilínový cukor
Plnka:
100 g masla, 80 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, 1 lyžica mandľového likéru
Poleva:
100 g punčovej polevy v prášku
Postup:
Maslo, žĺtok, vanilínový cukor a hladkú múku spracujeme na cesto a rozváľame ho na pomúčenej doske. Z cesta pomocou formičky vykrojíme srdiečka, poukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre. Polovičnú časť vychladnutých srdiečok potrieme plnkou a prikryjeme druhou polovicou vychladnutých srdiečok. Na povrchu ich potrieme pripravenou polevou a necháme stuhnúť.
Plnka:
Zmäknuté maslo vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Prilejeme mandľový likér a spolu vyšľaháme.