Suroviny:
1 väčšie balenie podlhovastých piškót, 600 g jemného tvarohu, 4 vajcia, 4 lyžice práškového cukru, 1 lyžica krupicového cukru, 1 lyžica vaječného likéru, šťava z jedného citróna, 2 lyžičky medu, uvarená osladená káva, mandľový likér, 2 až 3 lyžice Granka
Postup:
Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom a citrónovou šťavou. Ochutíme medom, vaječným likérom, pridáme tvaroh a spolu premiešame. Z bielkov a krupicového cukru vyšľaháme tuhý sneh a po častiach ho vmiešame do masy. Vychladenú kávu ochutíme mandľovým likérom. Do misy poukladáme tesne vedľa seba piškóty namočené v káve, natrieme časť plnky a posypeme Grankom. Postup opakujeme až do naplnenia misy, ktorú odložíme do chladu na 10 až 12 hodín stuhnúť.