Suroviny:
400 g mletého bravčového mäsa, 1 rožok, mlieko, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 100 g sterilizovanej kukurice, 80 g tvrdého syra, 2 paradajky, 100 g póru, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, sušený majorán, 1 vajce, sójová omáčka
Postup:
Na kocky pokrájaný rožok pokvapkáme mliekom a necháme odstáť. Mleté mäso osolíme, okoreníme, ochutíme vegetou, svetlou sójovou omáčkou a sušeným majoránom.Pridáme prelisované strúčiky cesnaku, nadrobno pokrájanú cibuľu, vyžmýkané kúsky rožka, vajce a premiešame. Ochutené mäso dáme do olejom vymastenej, okrúhlej keramickej misy a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 oC asi 10 minút. Mäso vyberieme, posypeme 30 g syra, naň poukladáme kolieska paradajok s pórom, sterilizovanú kukuricu a posypeme zvyšným syrom. Vložíme späť do rúry a zapečieme.