Suroviny:
4 plátky morčacieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, horčica, 120 g mozzarelly, uvarené fazuľky, 2 dl smotany na varenie, 2 lyžičky sójovej omáčky, 1 cibuľa, múka na zahustenie, cestoviny, olej
Postup:
Plátky z morčacieho mäsa vyklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany potrieme horčicou. Na potretú stranu položíme tenké koliesko mozzarelly, vychladnuté fazuľky a zvinieme. Spojíme ihlou a prudko opečieme na oleji.
Vyberieme a vo výpeku orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu. Vložíme opečené závitky, podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Mäso vyberieme a šťavu rozmixujeme. Do šťavy prilejeme smotanu na varenie, ochutíme sójovou omáčkou, zahustíme múkou a pár minút povaríme. Podávame s uvarenými cestovinami.