Prísady:
160 g cestovín, soľ, 500 g morčacích pŕs, 200 g zelených fazuliek, 60 g tenkých plátkov šunky (parmská šunka), 200 g malých šampiňónov, 2 cibule, 3 lyžice oleja, mleté čierne korenie, 200 g drvených rajčín z konzervy, štipka tymianu, 1 lyžica nakladaného zeleného korenia, rozmarín
Postup:
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, zlejeme ich a necháme odkvapkať. Fazuľky očistíme, podusíme v slanej vode 10 minút, necháme odkvapkať a pokrájame. Morčacie prsia nakrájame na menšie kúsky. Dva plátky šunky odložíme na ozdobu a zvyšnú pokrájame na prúžky. Šampiňóny očistíme a rozrežeme na polovice. Cibuľu ošúpeme a pokrájame nadrobno. V hlbokej panvici rozohrejeme olej a mäso so šunkou opečieme. Osolíme, okoreníme, pridáme šampiňóny, cibuľu a všetko 3 minúty opekáme. Pridáme drvené paradajky, tymian, zelené korenie a dusíme, kým mäso nezmäkne. Potom pridáme do panvice fazuľky aj cestoviny a všetko krátko prehrejeme. Hotové jedlo na tanieroch ozdobíme kúskom šunky a rozmarínom.