Cesto:
260 g kakaových sušienok BeBe, 200 – 220 g masla
Plnka:
5 plátkov želatíny, 500 g mascarpone, 2 balíčky vanilínového cukru, 4 lyžice krupicového cukru, 300 g jahôd
Postup:
Kakaové sušienky pomelieme najemno, pridáme maslo, vypracujeme cesto, ktoré odložíme na 20 – 30 minút do chladu.
Menšiu časť cesta si odložíme, zvyšnú časť opatrne rozvaľkáme medzi fóliou a dáme do nej rozvaľkané sušienkové cesto.
Mascarpone vymiešame s krupicovým a vanilínovým cukrom, pridáme napučanú želatínu a premiešame. Polovicu plnky dáme na cesto, rozložíme pokrájané jahody a roztrieme zvyšnú časť plnky.
Navrch plnky dáme zvyšné rozvaľkané cesto a odložíme do chladničky stuhnúť. Po stuhnutí vyklopíme, fóliu odstránime a polejeme čokoládovou polevou.