Suroviny:
3 lyžice polohrubej múky, 3 lyžice práškového cukru, 3 vajcia, 1 lyžička prášku do pečiva, 2 lyžice jahodového džemu, 1 ananásový kompót, 2 jahodové kompóty, 3 lyžice tuzemského umu, 2 balíčky červeného tortového želé
Postup:
Ovocie scedíme, dáme do misky a šťavu z kompótov odložíme. Jahodovú šťavu z jedného kompótu zmiešame s tuzemským umom, zalejeme ňou ovocie a vložíme do chladničky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme múku a prášok do pečiva. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a primiešame do cesta. Pečieme v tortovej forme pri teplote 190 °C. Ovocie z chladničky necháme odkvapkať. Šťavu s tuzemským umom odložíme. Korpus necháme vo forme vychladnúť. Pokvapkáme ho trochou umového nálevu, potrieme džemom a poukladáme naň ovocie. Zmiešame zvyšnú šťavu, precedíme a použijeme ju na prípravu želé, ktoré urobíme podľa návodu. Podľa potreby dolejeme vodou. Želé vylejeme na ovocie a necháme aspoň 3 hodiny stuhnúť v chladničke.