Cesto:
60 g hladkej múky, ½ balíčka kypriaceho prášku do pečiva, 80 g krupicového cukru, 4 vajcia, 60 g kakaa
Plnka:
100 g práškového cukru, 200 g mäkkého tvarohu, 100 ml smotany na šľahanie, 2 kivi, 100 g mrazených malín, kakao na posypanie
Postup:
Bielky vyšľaháme s cukrom na pevný sneh. Potom pridáme žĺtky a znovu šľaháme na penu, nakoniec vmiešame múku s kypriacim práškom a kakaom. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 8 minút.
Po upečení poprášime hladkou múkou a korpus otočíme na čistý papier na pečenie. Necháme vychladnúť a potom odtrhneme papier, na ktorom sa pieklo.
Tvaroh vymiešame s cukrom, pridáme vyšľahanú šľahačku a mierne rozmrazené maliny. Krém rozotrieme na korpus a rozložíme naň nakrájané kivi. Pomocou papiera roládu stočíme.
Roládu zabalíme do papiera na pečenie a uložíme ju približne na hodinu do chladničky stuhnúť. Po stuhnutí ju vybalíme a na povrchu ju posypeme kakaom.