Suroviny:
130 g šampiňónov, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 60 g hlivy ustricovej, 300 g rozmixovaných lúpaných paradajok, 150 g mletého bravčového mäsa, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 1 nastrúhaná mrkva, korenie na mleté mäso, soľ, mleté čierne korenie, olej, vývar, kuskus, šalát
Postup:
Na oleji speníme cibuľu, pridáme mleté mäso, nastrúhanú mrkvu, osolíme, okoreníme a opekáme niekoľko minút. Pridáme rozmixované lúpané paradajky, paradajkový pretlak, prelisované strúčiky cesnaku, prilejeme trochu vývaru a udusíme domäkka. Zvyšnú cibuľu nakrájame na kolieska a opečieme v panvici na oleji spolu s pokrájanými šampiňónmi a kúskami hlivy. Osolíme, vložíme do omáčky a premiešame. Podávame s kuskusom a so šalátom.