Cesto:
120 g kakaových piškót, 100 g práškového cukru, 2 lyžice kakaa, 3 lyžice tuzemského rumu, 40 g zmäknutého masla, pár lyžíc mlieka
Plnka:
150 g masla, 100 g práškového cukru, 150 g strúhaného kokosu
Postup:
Kakaové piškóty pomelieme najemno. Dáme do misky, pridáme preosiaty cukor s preosiatym kakaom a maslom. Prilejeme tuzemský um a toľko mlieka, aby sme vypracovali stredne tuhú masu, a tú odložíme na 30 minút do chladničky.
Pripravíme plnku. Maslo vymiešame s práškovým cukrom, prisypeme strúhaný kokos a spolu premiešame. Plnku odložíme do chladu. Stuhnuté cesto rozvaľkáme medzi dvomi potravinárskymi fóliami na plát. Naň položíme do valčeka sformovanú plnku, spolu stočíme do rolády a odložíme do chladničky stuhnúť. Po stuhnutí pokrájame na plátky, ktoré polejeme rozpustenou bielou polevou.