Cesto:
5 vajec, 60 g karamelovej polevy, 150 g práškového cukru, 190 g polohrubej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 3 lyžice pomarančovej šťavy na pokvapkanie cesta
Plnka:
5 dl mlieka, 1 čokoládový puding, 2 lyžice hladkej múky, 30 g kakaa, 150 g masla, 140 g práškového cukru, 2 vanilínové cukry, 100 g lieskových orechov
Postup:
Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom, pridáme polohrubú múku s kypriacim práškom a dotuha vyšľahaný sneh z bielkov. Zľahka premiešame a vmiešame vychladnutú karamelovú polevu. Cesto roztrieme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnuté cesto pokvapkáme pomarančovou šťavou. Z mlieka, hladkej múky a čokoládového pudingu uvaríme kašu a necháme ju vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom, vanilínovým cukrom a kakaom. Do vyšľahaného masla pridávame po lyžiciach vychladnutú kašu a prešľaháme. Lieskové orechy pomelieme najemno a opražíme na suchej panvici. Po vychladnutí ich prisypeme do plnky a premiešame. Plnku natrieme na pokvapkané cesto a odložíme na 3 až 4 hodiny do chladu.