Prísady: 200 g lístkového cesta, 4 hermelíny, čierne korenie, 1 žĺtok, 1 lyžica kečupu, pór alebo paprika, hladká múka, čerstvé bylinky 4 porcie
Postup: Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na tenký plát a rozkrojíme na 4 rovnako veľké štvorce s rozmermi 15×15 cm. Každý štvorec potrieme kečupom, posypeme štipkou čierneho korenia, môžeme pridať aj koliesko póru alebo papriky, do stredu položíme hermelín, znovu trochu kečupu a pór. Syr dôkladne zabalíme zo všetkých strán tak, aby nevytiekol. Lístkové cesto potrieme rozšľahaným žĺtkom, dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 oC asi 10 minút. Každú porciu ozdobíme čerstvými bylinkami.