Cesto: 4 žĺtky, 4 dl práškového cukru, 4 dl výberovej múky, 1 prášok do pečiva, 1 dl oleja, 1 dl mlieka, vanilka, sneh zo 6 bielkov
Plnka: 2 mäkké tvarohy, 2 žĺtky, 4 – 5 lyžíc práškového cukru, vanilka, 4 – 5 lyžíc mlieka, ovocie (čučoriedky, maliny)
Postup: Štyri žĺtky vymiešame so 4 dl práškového cukru, pridáme 4 dl výberovej múky, prášok do pečiva, 1 dl oleja, 1 dl mlieka a vanilku. Nakoniec jemne vmiešame sneh zo 6 bielkov.Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Plnku vložíme do mikroténového vrecka, v rožteku urobíme dierku veľkosti asi 1 cm, do surového cesta robíme mriežky a do nich kladieme drobné ovocie. Pečieme 30 – 40 minút.