Suroviny:
4 rezne z morčacích pŕs, soľ, korenie na hydinu, mleté biele korenie, grilovacie korenie, 4 strúčiky cesnaku, 2 lyžičky feferónkového krému, 2 lyžice sladkej paprikovej pasty, 2 – 3 lyžice postrúhaného parmezánu, maslo, hydinový vývar, petržlenová vňať
Postup:
Rezne naklepeme, posolíme, pokoreníme a posypeme grilovacím korením. Olúpané strúčiky cesnaku prelisujeme, posolíme, zmiešame s feferónkovým krémom, paprikovou pastou, nasekanou vňaťou a parmezánom. Naklepané mäso potrieme ochutenou pastou a stočíme. Povrch posypme grilovacím korením a prudko opečieme na rozpustenom masle. Podlejeme hydinovým vývarom a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Mäso vyberieme, pokrájame a šťavu zahustíme hladkou múkou. Podávame s varenými zemiakmi.