Cesto:
6 vajec, 6 lyžíc práškového cukru, 6 lyžíc hladkej múky, pol lyžičky kypriaceho prášku do pečiva
Plnka:
150 ml mlieka, 1 balíček vanilínového cukru, 200 g strúhaného kokosu, 200 g masla, 100 g práškového cukru, ríbezľový džem
Postup:
Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme sneh z bielkov vyšľahaný dotuha a po lyžiciach prisýpame múku s kypriacim práškom. Cesto roztrieme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre. Potom zvinieme do rolády a necháme vychladnúť.
Mlieko prevaríme s vanilínovým cukrom, pridáme strúhaný kokos, premiešame, odstavíme a necháme vychladnúť. Do vychladnutej zmesi vmiešame maslo vyšľahané s práškovým cukrom a spolu vymiešame.
Vychladnuté cesto rozvinieme, odstránime papier, potrieme džemom a navrstvíme dve tretiny plnky. Zvinieme do rolády, povrch potrieme zvyšným krémom a posypeme strúhaným kokosom.