Cesto:
110 g masla, 140 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, 1 vajce, 1 žĺtok, 200 g hladkej múky, 70 g kakaa
Poleva:
1 bielok, 130 g preosiateho práškového cukru, 1 lyžička citrónovej šťavy
Postup:
Maslo zmiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Pridáme vajce, žĺtok, múku a preosiate kakao. Vypracujeme hladké cesto a odložíme ho na 30 minút do chladničky. Odležané cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 – 5 mm. Vykrojíme srdiečka, poukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie
a upečieme vo vyhriatej rúre.
Z bielka, práškového cukru a citrónovej šťavy vymiešame polevu. Vychladnuté srdiečka ozdobíme bielkovou polevou.