Suroviny:
400 g teľacieho stehna, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka, sušený majorán, bobkový list, 2 biele cibule, 2 strúčiky cesnaku, 140 g farebných paprík, 60 g zeleného hrášku, 50 g brokolice, 50 g cukety, hladká múka, petržlenová vňať, olej, mäsový vývar
Postup:
Teľacie mäso nakrájame na väčšie kúsky, osolíme ho, posypeme mletým čiernym korením, vegetou a poprášime hladkou múkou.
V hrnci rozpálime olej a mäso opečieme zo všetkých strán. Potom ho vyberieme, odložíme a vo výpeku orestujeme nakrájanú cibuľu. Kúsky opečeného mäsa vložíme späť do hrnca, podlejeme vývarom, pridáme bobkový list, olúpané strúčiky cesnaku, nakrájané farebné papriky, brokolicu, cuketu, premiešame a dusíme asi 30 minút.
Ku koncu pridáme zelený hrášok a spolu dovaríme domäkka. Ochutíme sušeným majoránom a nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakovou vňaťou.