Suroviny:
600 g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, 8 – 12 plátkov sušenej šunky, 120 g čerstvého špenátu, 70 g syra feta, sójová omáčka, 1 cibuľa, korenie na pečené mäso, 60 g cherry paradajok, olej, mäsový vývar
Postup:
Stehno nakrájame na rezne, vyklepeme natenko, osolíme a okoreníme. Lístky špenátu naparíme a po vychladnutí zmiešame s fetou. Na rezeň dáme 2 plátky šunky a zmes rozložíme na ne. Zvinieme, spojíme grilovacími ihlami, posypeme korením na pečené mäso a prudko opečieme na oleji. Vo výpeku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Vložíme späť opečené mäso, zalejeme vývarom a udusíme do mäkka. Šťavu ochutíme sójovou omáčkou a rozmixujeme. Rolky podávame s polentou a opečenými cherry paradajkami.