Suroviny:
160 g mletého morčacieho mäsa, 1 cibuľa, olej, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, hladká múka, mlieko, 2 vajcia, šalát, cesnakový olej, ochutená majonéza, tatárska omáčka
Postup:
Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme morčacie mäso, osolíme ho, okoreníme ochutíme vegetou, opečieme a necháme vychladnúť. Celé vajcia rozšľaháme, prisypeme hladkú múku, prilejeme mlieko a vymiešame hladké cesto na palacinky. Pridáme doň vychladnutú zmes a na olejom potretej panvici upečieme menšie palacinky. Listy šalátu umyjeme, osušíme, nakrájame na pásiky, osolíme a pokvapkáme cesnakovým olejom. Pridáme ochutenú majonézu zmiešanú s tatárskou omáčkou. Palacinky naplníme ochuteným šalátom a zvinieme.