Suroviny:
3 bielky, 100 g krupicového cukru, 1 lyžica polohrubej múky, 1 lyžica maizeny
Plnka:
500 ml vyšľahanej smotany, 100 g mascarpone, 100 g práškového cukru, 3 plátky želatíny, 2 lyžice malinového lekváru, 100 g malín
Postup:
Bielky s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh. Pridáme polohrubú múku, maizenu a zľahka premiešame. Vyšľahaný sneh rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre pri miernej teplote usušíme. Potom cesto vyberieme, necháme ho vychladnúť a rozkrojíme na dve časti.
Mascarpone vymiešame s práškovým cukrom a malinovým lekvárom. Do vyšľahanej smotany postupne pridávame vymiešané mascarpone, rozpustenú želatínu a premiešame.
Na jednu časť cesta natrieme pripravenú plnku, časť z nej si odložíme, uložíme maliny a prikryjeme druhou časťou cesta. Povrch potrieme krémom, posypeme práškovým cukrom a odložíme na chladné miesto.