Cesto:
2 vajcia, 100 g kryštálového cukru, 2 lyžice maizeny, 3 lyžice polohrubej múky
Kakaová plnka:
5 dl mlieka, 1 a ½ vrecka kakaového pudingu, 2 lyžice kakaa, 4 lyžice cukru, 120 g Hery
Vanilková plnka:
5 dl mlieka, 4 lyžice krupicového cukru, 120 g Hery, 2 Zlaté klasy
Postup:
Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme maizenu a polohrubú múku. Cesto roztrieme na menší plech a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečené cesto necháme vychladnúť. Potrieme kakaovou plnkou, necháme vychladnúť, potom vanilkovou plnkou. Po vychladnutí navrch natrieme vanilkový krém a posypeme podrvenými lieskovcami.
Kakaová plnka:
Do mlieka pridáme kakaový puding, preosiate kakao, cukor, zmäknutú Heru a spolu uvaríme. Teplú plnku natrieme na cesto.
Vanilková plnka:
V 4 dl mlieka rozpustíme Heru, pridáme krupicový cukor a vo zvyšnom mlieku vymiešaný Zlatý klas. Uvaríme a teplý roztrieme na vychladnutú kakaovú plnku.