Cesto:
4 vajcia, 5 lyžíc polohrubej múky, 4 lyžice krupicového cukru, 2 lyžičky kypriaceho prášku do pečiva, marhuľový lekvár
Plnka:
80 g preosiateho kakaa, 4 dl mlieka, 1 vanilkový puding, 200 g práškového cukru, 1 žĺtok, 220 g masla, 2 lyžice mandľového likéru, 1 vanilínový cukor
Na ozdobu:
3 dl vyšľahanej sladkej smotany
Postup:
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom. Vmiešame polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom a premiešame. Cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech a upečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnuté cesto potrieme marhuľovým lekvárom. Na to natrieme kakaovú plnku, necháme stuhnúť a potom potrieme vyšľahanou sladkou smotanou.
Plnka:
Z mlieka, žĺtka a vanilkového pudingu uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. Preosiate kakao vymiešame so zmäknutým maslom a práškovým cukrom. Pridáme likér, vanilínový cukor, po častiach vychladnutý puding a spolu vyšľaháme.