Suroviny:
300 g morčacích pŕs, 2 cibuľky, soľ, olej, mleté čierne korenie, cesnakové korenie, mletá rasca, 150 g predvarených nových zemiakov, 3 – 5 ks sušených paradajok, 150 g papriky, 2 strúčiky cesnaku, rukola, mäsový vývar
Postup:
Morčacie prsia nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, cesnakovým korením a ochutíme rascou. V panvici rozohrejeme olej, pridáme ochutené mäso a restujeme 3 – 4 minúty. Mäso vyberieme, do výpeku dáme nakrájanú cibuľku a papriku, predvarené zemiaky, osolíme a opečieme do polomäkka. Vložíme opečené kúsky mäsa. cesnak nakrájaný na tenké plátky, podlejeme trochou vývaru a podusíme domäkka. Na tanieri dozdobíme rukolou a sušenými paradajkami.