Suroviny:
4 bravčové rezne, 1 lyžička ostrej horčice, ¼ lyžičky korenia, 200 g ananásu z konzervy, 4 plátky eidamského syra (100 g), 1 vajce, 1 lyžička soli, hladká múka, strúhanka, 4 lyžice oleja
Na ozdobu:
4 citrónové plátky, petržlen
Postup:
Plátky mäsa ľahko rozklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. (Menšie plátky mäsa prerežeme, urobíme vrecko, naplníme ananásom a plátkom syra.) Väčšie plátky mäsa zložíme. Okraje spojíme špajdľami. Vajce rozhabarkujeme so soľou a 3 lyžicami vody.
Rezne obalíme v múke, vajci a strúhanke. Strúhanku pevne popritláčame. Olej dáme rozohriať na vyššiu teplotu, rezeň smažíme 1 minútu z každej strany, pri nižšej teplote dosmažíme do zlatista. Rezeň upravíme, ozdobíme citrónovým plátkom a petržlenom.