Suroviny:
600 g kuracích pŕs, 400 ml hydinového vývaru, ½ hlávky bielej kapusty, 4 mrkvy, 1 červená paprika, 2 PL petržlenovej vňate
Dresing:
2 ČL horčice, 10 PL bieleho vínneho octu, 12 PL slnečnicového oleja, 1 ČL kryštálového cukru, soľ, mleté čierne korenie
Postup:
Mrkvu nastrúhame a kapustu nakrájame na tenké prúžky. Kuracie prsia očistíme a varíme 15 minút vo vriacom vývare. Vyberieme, osušíme a nakrájame na rezance. Papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky.
Horčicu zmiešame s octom a cukrom a za stáleho miešania do zmesi pomaly prilievame olej. Osolíme a okoreníme. Všetky suroviny naložíme do misiek. Pred podávaním zmiešame s dresingom a posypeme petržlenovou vňaťou.