Suroviny:
800 g morčacích pŕs, 350 g bravčovej sviečkovice, 8 vajec, mleté čierne korenie, soľ, vegeta, olej, lístky petržlenovej vňate, vývar
Postup:
Morčacie prsia aj bravčovú sviečkovicu rozklepeme na plát, osolíme, okoreníme a posypeme vegetou.
Celé vajcia rozšľaháme, osolíme a v panvici na oleji urobíme hustú praženicu. Po vychladnutí väčšiu časť praženice natrieme na morčacie prsia a posypeme petržlenovou vňaťou. Zvyšnou praženicou potrieme bravčové mäso, stočíme ho a položíme do stredu morčacích pŕs. Urobíme roládu. Potom ju zabalíme do alobalu, preložíme na plech, ktorý podlejeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po hodine pečenia z rolády odstránime alobal, potrieme ju olejom, podlejeme vývarom a dopečieme.