Cesto:
7 bielkov, 300 g kryštálového cukru, 100 g kokosovej múčky, 6 lyžíc polohrubej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
Plnka:
7 žĺtkov, 100 g práškového cukru + 2 lyžičky do masla, 1 lyžica kakaa, 2 lyžice uvarenej čiernej kávy, 250 g masla
Poleva:
50 g masla, 200 g horkej čokolády, 1 lyžica tuzemského umu, 2 lyžice uvarenej čiernej kávy
Postup:
Bielky s cukrom vyšľaháme dotuha. Pridáme kokos, preosiatu múku zmiešanú s kypriacim práškom a spolu premiešame. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a rovnomerne roztrieme. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C asi 20 – 25 minút.
Žĺtky s cukrom, kakaom a s kávou vyšľaháme nad parou do zhustnutia. Zmäknuté maslo vymiešame s 2 lyžičkami práškového cukru a pridáme žĺtkovú masu.
Horkú čokoládu polámeme, pridáme maslo, tuzemský um, kávu a rozpustíme nad parou.
Na upečené a vychladnuté cesto najskôr roztrieme plnku a potom polejeme horúcou čokoládovou polevou. Necháme vychladnúť a pokrájame.