Suroviny:
4 ks kuracieho mäsa, 1 biely jogurt, garam masala, mletá škorica, nastrúhaný zázvor, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká červená paprika
Postup:
Kura osolíme a okoreníme. Z bieleho jogurtu, zo zmesi korenia garam masala, z mletej škorice, nastrúhaného zázvoru, prelisovaného cesnaku a mletej sladkej červenej papriky pripravíme marinádu. Vložíme do nej kúsky mäsa. Dobre premiešame a necháme odstáť na chladnom mieste aspoň 2 – 3 hodiny. Potom mäso vyberieme z marinády, poukladáme do zapekacej misy, podlejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Asi 20 minút pred dopečením alobal odstránime a mäso zapečieme. Podávame s hrozienkovou ryžou.