Cesto:
12 bielkov, 330 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, 150 g hladkej múky, 130 g kokosovej múčky, práškový cukor, hladká múka na posypanie
Plnka:
300 ml mlieka, 100 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového pudingu, 250 g masla, 4 PL rumu, 1 PL instantnej kávy, 4 PL horúcej vody
Dozdobenie:
100 g čokoládovej polevy
Postup:
Bielky vyšľaháme s cukrom dotuha. Tesne pred došľahaním pridáme vanilínový cukor. Potom vmiešame múku a kokos. Cesto rozdelíme na polovicu a každú roztrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Cesto zľahka poprášime práškovým cukrom. Korpusy pečieme vo vyhriatej rúre pri 220°C asi 8 minút. Po upečení ich s papierom stiahneme z plechu, povrch posypeme hladkou múkou a preklopíme vrchom dolu na čistý papier na pečenie. Spečený papier stiahneme.
Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý krém. Necháme ho za stáleho miešania vychladnúť, potom ho dôkladne rozšľaháme a vmiešame doň na kúsky pokrájané maslo. Kávu rozpustíme vo vode, ochutíme ju rumom a vlejeme do krému. Vymiešame a krém rozdelíme na dve polovice.
Každý korpus potrieme krémom a rozkrojíme ho po šírke na dva pásy, ktoré zvinieme do roládok. Takto vzniknú štyri roládky dlhé asi 30 cm. Dáme ich stuhnúť. Roládky rozkrájame na 6 cm dlhé kúsky. Konce namočíme v čokoládovej poleve roztopenej vo vodnom kúpeli. Necháme stuhnúť.