Suroviny:
300 g lístkového cesta, 1 pohár marhúľ, 1 balíček vanilkového pudingu, 1 lyžica kryštálového cukru, 60 g masla, 60 g práškového cukru, 1 dl vyšľahanej smotany, práškový cukor na posypanie, 3 plátky želatíny, 1 vanilínový cukor, 1 lyžica mascarpone
Postup:
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske rozdelíme na dve časti, popicháme vidličkou, preložíme na suchý plech, upečieme v rúre a necháme vychladnúť. Marhule aj so šťavou dáme do hrnca, prisypeme kryštálový a vanilínový cukor a rozmixujeme.
Prisypeme vanilkový puding a uvaríme hustú kašu. Do nej pridáme vopred napučanú želatínu, mascarpone a premiešame. Jednu časť vychladnutého cesta dáme na plech, potrieme plnkou a odložíme do chladu stuhnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a vmiešame vyšľahanú smotanu. Na stuhnutú plnku roztrieme smotanovú plnku a prikryjeme druhou časťou. Posypeme práškovým cukrom a necháme stuhnúť.