Cesto:
5 vajec, 150 g práškového cukru, šťava a kôra z polovice citróna, 120 g polohrubej múky
Plnka:
250 ml mlieka, 1 lyžica Solamylu, 250 g masla, 140 g práškového cukru, 2 lyžice citrónovej šťavy, 1 žĺtok
Poleva:
250 g práškového cukru, 2 lyžice citrónovej šťavy, 1 až 2 lyžice horúcej vody
Postup:
Z bielkov vyšľaháme sneh, pridáme žĺtky vymiešané s cukrom, citrónovú kôru so šťavou a múku. Spolu premiešame a cesto roztrieme na plech vyložený papierom. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme.
V mlieku rozmiešame žĺtok, Solamyl a uvaríme kašu. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a citrónovou šťavou. Pridáme po častiach vychladnutý puding a spolu vyšľaháme. Vychladnuté cesto potrieme plnkou, rozkrojíme na tri rovnaké pásy a uložíme ich na seba.
Práškový cukor vymiešame s horúcou vodou a citrónovou šťavou. Polevu natrieme na rezy a odložíme na pár hodín do chladničky.