Suroviny:
1 kg rezňov z rebra (hrubých 4 cm), 4 lyžice oleja, 1 lyžička hrubého čierneho korenia, 50 g slaných burských orieškov, 1 lyžica masla, 4 paradajky, ¼ lyžičky cesnakovej soli, 1 lyžica oleja, 4 kvapky worcesterskej omáčky, soľ
Postup:
Mäso potrieme olejom a korením, prikryjeme a dáme do chladničky, najdlhšie však na 2 dni. Asi 30 minút pred grilovaním mäso z chladničky vyberieme.
Oriešky krátko opražíme na masle pri strednej teplote. Bylinkové maslo trieme, kým nezvláčnie, naplníme ním zdobiaci kornút a na papier vytlačíme malé ružičky. Paradajky narežeme krížom, posypeme cesnakovou soľou, polejeme olejom a worcesterskou omáčkou.
Rezne umiestnime 6 cm od tepelného zdroja grilu a 10 minút opekáme, často obraciame. Ešte viac vzdialime od tepelného zdroja a grilujeme, kým nie je mäso hotové. Paralelne grilujeme paradajky.
Rezne položíme na misu, posolíme, posypeme orieškami a dáme prikryté na 10 minút oddychovať. Podávame s maslom a paradajkami.