Cesto:
180 g práškového cukru, 100 g hladkej múky, 4 lyžice vlažnej vody, 25 g Solamylu, 5 vajec, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, štipka soli, 25 g kakaa
Plnka:
500 ml plnotučného mlieka, 6 lyžíc hladkej múky, 4 lyžice práškového cukru, 400 g uvarených gaštanov, 4 lyžice amareta, 200 g masla
Na zdobenie:
preosiate kakao, zopár uvarených gaštanov
Postup:
Vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom. Po lyžiciach pridávame vlažnú vodu, hladkú múku so Solamylom, preosiate kakao, kypriaci prášok a štipku soli. Premiešame, cesto roztrieme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre.
Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka a hladkej múky uvaríme hustú kašu a za občasného premiešania ju necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s práškovým cukrom. Uvarené gaštany pridáme do vychladnutej kaše a rozmixujeme dohladka. Primiešame vymiešané maslo s cukrom, prilejeme amareto a spolu vyšľaháme.
Cesto po upečení preložíme na čistú utierku posypanú práškovým cukrom, zvinieme a necháme vychladnúť. Potom rozvinieme, potrieme plnkou, časť z nej si odložíme a stočíme do rolády. Jej povrch potrieme zvyšnou plnkou a odložíme na pár hodín do chladu.
Po stuhnutí povrch rolády posypeme preosiatym kakaom, pokrájame na kúsky a dozdobíme posekanými uvarenými gaštanmi.