Cesto:
130 g maslových sušienok, 120 g masla
Plnka:
400 ml mlieka, 1 balíček kakaového pudingu, 50 g čokoládovej polevy, 2 lyžice nutely, 4 plátky želatíny, 2 lyžice krupicového cukru, 30 g masla, 40 g bielej čokolády
Postup:
Maslové sušienky pomelieme najemno a zmiešame s rozpusteným maslom. Spolu spracujeme a masu roztrieme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie.
Z mlieka, krupicového cukru a kakaového pudingu uvaríme hustý puding. Kým je teplý, zamiešame doň rozpustenú čokoládovú polevu, 30 g masla a za občasného premiešania necháme vychladnúť.
Vmiešame nutelu a vyšľaháme. Pridáme rozpustenú želatínu, premiešame a plnku natrieme na cesto vo forme. Vložíme do chladničky na pár hodín stuhnúť. Pokrájame a posypeme postrúhanou bielou čokoládou.