Cesto:
230 g hladkej múky, 2 lyžice rozpusteného masla, 10 g droždia, vlažné mlieko, soľ, 2 lyžice kyslej smotany
Plnka:
2 vajcia, 150 g kyslej smotany, 150 g nivy, 3 strúčiky cesnaku, 50 g údeného syra, 80 g menších paradajok, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica olivového oleja
Postup:
Droždie rozpustené vo vlažnom mlieku dáme do misky spolu s múkou a so soľou. Pridáme maslo, kyslú smotanu, vypracujeme vláčne cesto a rozvaľkáme ho na pomúčenej doske. Cesto dáme do vyhriateho plechu a okraje vyhneme.
Celé vajcia rozšľaháme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pridáme kyslú smotanu, prelisovaný cesnak, olivový olej a nahrubo postrúhaný údený syr s nivou. Plnku roztrieme na cesto, rozložíme pokrájané paradajky a dáme do vyhriatej rúry zapiecť.