Cesto:
200 g práškového cukru, 3 vajcia, 3 lyžice medu, 70 g masla, 1 lyžička sódy bikarbóny, 500 g hladkej múky
Plnka:
500 ml mlieka, 4 lyžice polohrubej múky, 200 g masla, 200 g práškového cukru, ríbezľový lekvár
Postup:
Vajcia, cukor, med a maslo miešame nad parou dohusta. Potom do horúceho cesta pridáme sódu bikarbónu s múkou a spolu zmiesime.
Cesto rozdelíme na 6 – 8 dielov. Každý diel natenko rozvaľkáme a osobitne upečieme na opačnej strane plechu.
Z mlieka a múky uvaríme kašu. Maslo vymiešame s práškovým cukrom, pridáme do uvarenej kaše a spolu vyšľaháme.
Upečené diely spájame plnkou, pričom uprostred potrieme len lekvárom. Povrch polejeme čokoládovou polevou a odložíme na chladné miesto.